Junior Treasury Reporting Specialist @ Treasurer Search

15/04/2019

Utrecht – Full-time

Junior Treasury Reporting Specialist (m/v), junior positie binnen een financiële instelling, 0-3 jaar ervaring, Utrecht.

Taken Junior Treasury Reporting Specialist

De Junior Treasury Reporting Specialist is verantwoordelijk voor alle treasury rapportages zoals hypotheekrapportages, liquiditeitsprognoses en rapportages van bankfaciliteiten. Verder moet je je verdiepen in hedging portefeuilles en denk je na over de financieringsbehoefte van transacties.

Ideale Junior Treasury Reporting Specialist

De ideale Junior Treasury Reporting Specialist heeft 0-3 jaar ervaring en heeft een BSc of MSc in Finance. De omgeving voelt aan als een start up doordat het bedrijf snel groeit en er veel veranderingen plaatsvinden. Het is dus belangrijk dat een kandidaat flexibel is en zich gemakkelijk aan kan passen bij veranderingen. Verder bieden ze veel vrijheid en ondersteuning om jezelf te ontwikkelen.

Onze Opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een kleine (private equity owned) financiële instelling met sterke ambities om zich te ontwikkelen tot een van de marktleiders op het gebied van financiering.

Arbeidsvoorwaarden en Proces

Onze opdrachtgever heeft voor deze rol geen salarisindicatie gegeven, het salaris zal marktconform zijn en gebaseerd worden op de ervaring van de kandidaat.

Locatie

Utrecht

Contact persoon

Kim Vercoulen
T: (020) 6586 118
M: (06) 2467 9339
E: kv@treasurersearch.com

 

View job description | apply online

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *