Treasury Cash Analyst @ Kramp

01/02/2019

Varsseveld – Fulltime

Onze Finance & Control afdeling is voor haar treasury-services op zoek naar een nieuwe collega voor het team in Varsseveld. Als Treasury Cash Analyst ben je verantwoordelijk voor het overzien van de liquiditeiten en mogelijke valuta risico’s van de Kramp Groep. Het is jouw taak om deze verder te structureren en te optimaliseren. Je begrijpt de specifieke behoeften van de business en zorgt voor tijdige acties om deze soepel te laten verlopen.

Daarnaast ben jij de sparringpartner voor de manager Finance & Control op het gebied van treasury vraagstukken. Je waarborgt de kwaliteit van de data en rapportages die door jou worden opgeleverd aan bijvoorbeeld de financieel directeur. Om het inzicht in financiële kansen en risico’s binnen de organisatie te vergroten houd je je bovendien bezig met de doorontwikkeling van de bestaande rapportages.

Jouw specifieke verantwoordelijkheden bestaan uit:

Uitvoeren van dagelijkse cash management activiteiten
Optimaliseren cash pools
Afstemmen en handelen naar valuta behoeften (conform hedging beleid)
Verder optimaliseren van cash en liquiditeitsbeheer door verdere automatisering
Verzorgen van interne rapportages op gebied van liquiditeiten
Deelnemen aan treasury gerelateerde projecten
Verstrekken van diverse periodieke rapportages aan externe (banken) en interne belanghebbenden
Onderhouden van en optimaliseren van bank account management
Opzetten en optimaliseren van cash forecasting binnen de Kramp Groep

Wie ben jij?

Bij deze uitdagende functie horen de volgende functie-eisen:

Bachelor of Master diploma in Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting
Minimaal 1 tot 2 jaar relevante ervaring met Treasury/Cash management.
Ervaring met het opzetten van rapportages en het gebruik van financiële modellen en tools
Goede beheersing van de Engelse taal

Je bent een onafhankelijke professional die beschikt over kennis van financiële markten en graag verder wil groeien in het financiële werkveld. Je staat stevig in je schoenen en kunt goed omgaan met gesprekspartners op verschillende niveaus in de organisatie. Je bent gericht op samenwerken, zowel met de business als met je directe collega’s. Je bent in staat hoofd- en bijzaken te scheiden en je komt tot weloverwogen, onderbouwde beoordelingen, nieuwe ideeën en scenario’s. Verder ben je risicobewust, positief kritisch en ambitieus.

Wat bieden we jou?

We zijn een ambitieuze, hard groeiende en financieel gezonde organisatie. Je mag van ons daarom het nodige verwachten. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dit roepen we niet alleen, maar we maken het ook waar. Bijvoorbeeld met een persoonlijk opleidingsbudget en de Anjo Foundation. De functie bevindt zich binnen de afdeling Finance & Control en samen met 5 enthousiaste collega’s zorg je voor de verdere ontwikkeling van de treasury services binnen Kramp.

Een marktconform salaris
Winstdelingsregeling
Reiskostenvergoeding
25 vakantiedagen én 12 ATV dagen

Wie zijn wij?

Johan Kramp begon in 1951 vanuit zijn garage in Varsseveld. Als fietsend ging hij de grens over naar Duitsland: het begin van het internationale miljoenenbedrijf dat we vandaag de dag zijn. De principes van toen staan nog steeds als een huis, maar dan in de tijd van nu. Dankzij onze ambities zijn wij actief in heel Europa en hebben we een leidende positie in de agrarische markt voor onderdelen. We investeren volop in E-Business en innovatie. Wij geloven dat we het hiermee makkelijk kunnen maken voor klanten en essentieel zijn.

Werken bij Kramp betekent werken met ruim 3.000 internationale collega’s. Het unieke hierin is, dat we ondanks de grootte onze familiecultuur hebben behouden. De mensen van Kramp zijn enthousiast, professioneel en betrokken. Wij spreken de taal van de klant, begrijpen de uitdagingen en denken actief mee. Service verlenen, sparren met klanten, vertrouwen verdienen en verwachtingen overtreffen. Het zit onze mensen in het bloed. Wat we klanten beloven – ‘it’s that easy’ – is verankerd in onze cultuur.

Procedure

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton!

Contact

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Lisa Hoftijzer (HR Business Partner).
T: +31 (0)315 254 281
E: lisa.hoftijzer@kramp.com

View job description | apply online

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *