Junior Medewerker Treasury @ Insinger Gilissen

11/09/2018

Amsterdam – Fulltime

Voor ons hoofdkantoor in Amsterdam aan de Herengracht zijn wij op zoek naar een junior medewerker Treasury. Heb je een economische achtergrond, wil je het Treasury vak leren, en wil je graag werken voor een private bank in het hartje van Amsterdam, solliciteer dan naar deze functie!

Jouw profiel

Je bent leergierig, analytisch sterk, stressbestendig en hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt een scherp oog voor cijfers, werkt nauwkeurig en kunt op een heldere wijze communiceren. Fijn als je al enige ervaring hebt opgedaan in de bancaire industrie.

Wat ga je doen?

Je komt in een klein team met een leidinggevende en een senior medewerker te werken. Je gaat Treasury producten beheren en handelen voor klanten en de Bank. Verder ga je de liquiditeit- en rentepositie managen. Ook ga je overzichten en rapportages opstellen aangaande Treasury processen en resultaten, om uiteindelijk een bijdrage te leveren aan een optimale en efficiënte financiële positie. Hierbij moet je ook voldoen aan de wet- en regelgeving (kapitaal- en liquiditeit vereisten). Uiteraard wordt je in deze rol bijgestaan in je ontwikkeling door beide collega’s.

Wat breng je mee?

HBO werk- en denkniveau met een economische achtergrond
Goede Engelse taalkennis om Engelse stukken te interpreteren en te communiceren met onder meer collega’s van KBL en service providers
Kennis van de te verhandelen producten of bereid om te leren
Kennis van order- en executieprocessen of bereid om te leren
Kennis van kapitaal- en liquiditeitseisen in wet- en regelgeving of bereid om te leren

Competenties/ vaardigheden

Analytisch vermogen
Accuraat
Cijfermatig
Stressbestendig
Verantwoordelijk

Wij bieden jou

Een uitdagende functie waarin je werkervaring opdoet en opgeleid wordt, met veel contacten (zowel in/extern) met betrokken en professionele collega’s. InsingerGilissen hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en jezelf verder te ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een goed salaris en bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Geïnteresseerd?

Mail dan je motivatie en cv t.a.v. Klavs Wichmann naar werken@insingergilissen.nl.

View job description | apply online

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *