De Cobase Quick Scan voor Treasurers

18/06/2019

| 18-06-2019 | Cobase | treasuryXL

Bedrijven met bankrekeningen bij verschillende banken hebben vaak met veel inefficiëntie te maken. Ze moeten verschillende bankportalen gebruiken om met hun banken of andere financiële dienstverleners te werken en vaak ook meerdere ERP connecties onderhouden. Hoe meer banken en rekeningen, hoe complexer het wordt.

De oplossing

Cobase biedt hiervoor een oplossing. Het multibank platform geeft via één punt online toegang tot alle bankrekeningen en andere financiële producten en diensten bij veel banken en financiële dienstverleners.

Cobase Quick Scan

Regelmatig krijgt Cobase vragen over wat de oplossing precies inhoudt en wat de Multibanking oplossing kan betekenen voor ondernemingen en de dagelijkse werkzaamheden van de treasurer. Daarom biedt Cobase nu een telefonische Quick Scan aan voor treasurers.

De belangrijkste features van het Cobase platform zijn de centrale Payment Hub, Cash Management en Treasury modules. Ook de Inter Company Loan Administration module die inhouse banking ondersteunt en de Robo Assistant worden steeds verder doorontwikkeld.

Met de gratis telefonische Quick Scan krijg je al snel een eerste inzicht of er met een Multibank platform efficiëntie te behalen is. En wat houdt dat in, een quick scan? Simpel, via een telefonische intake wordt gekeken of een Multibanking oplossing interessant kan zijn.

Zie voor meer info: cobase.com/nl/quickscan

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *