Flex Treasurer  – Treasury quickscan

Een ervaren hands-on treasurer maakt een scan van uw organisatie om te kijken of het de moeite waard is om te investeren in treasury

We merken dagelijks dat treasury iets is waar CFO’s en Controllers er vaak te weinig tijd voor hebben en/of niet altijd de noodzakelijke kennis. HR managers en directeuren bemoeien zich er liever niet mee.

De meeste organisaties zijn niet groot genoeg om een treasury afdeling te huisvesten maar dat betekent niet dat deze organisaties geen kosten kunnen besparen of dat er geen mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld funding. Om de treasury van uw organisatie onder controle te hebben is het niet altijd nodig om er een complete afdeling van te maken.

Een ervaren hands-on treasurer kan een eerste check doen binnen de organisatie om te bepalen of het de moeite waard is om te investeren in treasury. De Treasury Quick Scan beoogt ook de treasury pijnpunten in kaart te brengen en de aanbevelingen om deze te verhelpen, inclusief de business case.

Hieronder staan een aantal Flex Treasurers gekoppeld die een quickscan kunnen uitvoeren binnen uw organisatie. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Pieter de Kiewit via pdk@treasurersearch.com of + 31 (06) 1111 9783.

Beschikbare Flex Treasurers

Jan DoosjeJan Doosje – Eigenaar Fimterim advies & consultancy

Bekijk expert profiel

 

douwedijkstraDouwe Dijkstra – Eigenaar Albatros beheer & management

Bekijk expert profiel

 

Patrick Kunz – Treasury, Finance & Risk Consultant/ Owner Pecunia Treasury & Finance BV

Bekijk expert profiel

 

François de Witte –  Senior Consultant at FDW Consult

Bekijk expert profiel

 

Olivier Werlingshoff - editor treasuryXLOlivier Werlingshoff  – Owner of Werfiad

Bekijk expert profiel

 

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van deze dienst of heeft u een andere vraag? Of wilt u aansluiten als Flex Treasurer?
Pieter de Kiewit helpt je graag verder.

pdk@treasurersearch.com
+ 31 (06) 1111 9783

Flex Treasurer - alle diensten Financiële instrumenten en derivaten ondersteuning Treasury Coach Cash & Liquidity Management ondersteuning FX en IR Risico Analyse Optimalisatie werkkapitaalbeheer