Flex Treasurer  – FX en IR Risico Analyse

Een FX & IR Risk specialist die uw organisatie kan ondersteunen

 

Heeft u goed zicht op de risico’s die uw bedrijf oploopt (o.m. valuta en renterisico) en op de impact hiervan op uw bedrijf? Heeft u een politiek in  verband met de risicoafdekking? Heeft u zicht op de mogelijkheden om ze in te dekken? Koerswijzigingen in valuta en rente kunnen zeer vluchtig zijn en leiden tot onnodige extra kosten. Als u zich wilt concentreren op uw core business, zonder u zorgen te hoeven maken over bv. de EUR/USD wisselkoers of de Europese rente dan is het inhuren van een Flex Treasurer de ideale uitkomst. Hij kan de organisatie helpen eenvoudig en effectief de risico’s af te dekken, alsmede te onderhandelen over betere spreidingen en lagere kosten bij uw bank.

In ons actieve netwerk zijn meerdere senior professionals te vinden die deze ondersteuning kunnen bieden en hier meer dan voldoende ervaring in hebben. Zij kunnen ingehuurd worden voor specifieke projecten of op regelmatige basis. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Pieter de Kiewit via pdk@treasurersearch.com of + 31 (06) 1111 9783.

Beschikbare Flex Treasurers

Lionel PaveyLionel Pavey – Treasury and Cash management specialist

Bekijk expert profiel

 

Patrick Kunz – Treasury, Finance & Risk Consultant/ Owner Pecunia Treasury & Finance BV

Bekijk expert profiel

 

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van deze dienst of heeft u een andere vraag? Of wilt u aansluiten als Flex Treasurer?
Pieter de Kiewit helpt u graag verder.

pdk@treasurersearch.com
+ 31 (06) 1111 9783

Flex Treasurer - alle diensten Treasury Quickscan Treasury Coach Cash & Liquidity Management ondersteuning Financiële instrumenten en derivaten ondersteuning Optimalisatie werkkapitaalbeheer