Flex Treasurer  – Financiële instrumenten en derivaten ondersteuning

Een senior treasury professional ter ondersteuning bij een geschil met uw bank

Financiële instrumenten/derivaten zijn niet altijd eenvoudig om mee te werken. Vooral in een situatie waarin de bank de situatie anders interpreteert dan u doet. Misschien bent u ervan overtuigd dat u meer betaalt dan nodig? Of dat u risico’s niet op de juiste manier worden afgedekt? Zelf heeft u niet de expertise in huis om antwoord te geven op deze vragen en bent u op zoek naar expert die u hierbij kan helpen. U bent op zoek naar iemand die de contracten en regels begrijpt, iemand die verstand heeft van financiële instrumenten en begrijpt wat de zakelijke reden is achter de aanschaf van deze financiële instrumenten.

In ons actieve netwerk zijn meerdere senior professionals te vinden die deze ondersteuning kunnen bieden en hier meer dan voldoende ervaring in hebben. Zij kunnen ingehuurd worden voor specifieke projecten of op regelmatige basis. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op met Pieter de Kiewit via pdk@treasurersearch.com of + 31 (06) 1111 9783.

Beschikbare Flex Treasurers

Lionel PaveyLionel Pavey – Treasury and Cash management specialist

Bekijk expert profiel

 

Patrick Kunz – Treasury, Finance & Risk Consultant/ Owner Pecunia Treasury & Finance BV

Bekijk expert profiel

 

Meer informatie

Wilt u gebruik maken van deze dienst of heeft u een andere vraag? Of wilt u aansluiten als Flex Treasurer?
Pieter de Kiewit helpt u graag verder.

pdk@treasurersearch.com
+ 31 (06) 1111 9783

Flex Treasurer - alle diensten Treasury Quickscan Treasury Coach Cash & Liquidity Management ondersteuning FX en IR Risico Analyse Optimalisatie werkkapitaalbeheer