ENIGMA Consulting


LinkedIn

www.enigmaconsulting.nl

ENIGMA Consulting is de officiële samenwerkingspartner voor BELLIN in Nederland.

ENIGMA Consulting heeft haar wortels in het Betalingsverkeer advies. Sinds 1998 is het bedrijf een autoriteit op het gebied van betalingsverkeer waarbij alle financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen, overheden, goede doelen organisaties en Corporates tot haar indrukwekkende klantenkring mag rekenen.

Sinds 2010 vertegenwoordigt Enigma succesvol de treasury oplossing van BELLIN in de Nederlandse markt. Inmiddels mag het bedrijf zo’n 25 gerenommeerde, veelal internationaal opererende Corporates tot onze klantenkring rekenen. ENIGMA geeft advies, implementeert en ondersteunt de BELLIN oplossing met een team van ervaren treasury specialisten zowel inhoudelijk als technisch.

Steeds meer vraag ontstaat er om het TMS als payment hub in te zetten binnen een Corporate zodat de transactie stromen verder geautomatiseerd worden en menselijke interactie beperkt. Dit heeft integriteit en kostenvoordelen. ENIGMA heeft alle kennis in huis om een gedegen propositie neer te leggen voor een optimale integratie payments – treasury.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek waarin wij u meer onderbouwing kunnen geven voor uw strategische beslissingen op payment/treasury gebied.

Experts

Frits Touw – Associate at ENIGMA Consulting

View expert profile